Minggu, 2 Oktober 2016
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Papatah Kolot
Selasa, 7 Mei 2013[832]

USUM ngijih kieu mah sok rada hésé nyumponan kabutuhan hirup téh, dibarengan harga-harga anu nalaktak naék tara daék turun deui, gerendeng Adun tukang és anu keur ngiuhan di halte beus. Mang Yaya ukur bisa mésem, areng anu baseuh kahujanan geus maéhkeun pangharepan manéhna nu jadi tukang patri. Kabayang anak pamajikana di imah anu tangtu keur sabar nungguan napkah tinu jadi salaki. Keur anteng ngalamun, aya mobil alus eureun hareupeun, kacana muka, “Anton!!?”, anu dicalukan ukur ngarérét teu wawuh. Teu pisan maliré, laju asup mobilna ka kantor anu agréng. “Réréncangan Kang?” ceuk tukang baso nu mangkal. “Muhun.” “Tos kekengingan dinten ieu?” laju nanya deui eta tukang baso. “Ah, teu acan.” “Hatur lumayan ieu ti abdi,” ceuk tukang baso. Aya benerna papatah kolot, sadagori pamuntangan caringin ukur teuteupan.* Apoedy Sarah Ihsan - kisuta.com




Lainnya
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Lalakon Janggot
Jumat, 30 September 2016
Fikmin
Gerentes
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Balukarna
Kamis, 29 September 2016
Fikmin
Anak Pamayang
Kamis, 29 September 2016

Terbaru
Tips Kecantikan
Hati-hati, Jangan Terlalu Lama Pakai BH
Sabtu, 1 Oktober 2016
Inspirasi
Peran Empati
Sabtu, 1 Oktober 2016
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Lalakon Janggot
Jumat, 30 September 2016

Terpopuler
Cendikiawan Suryaatmadja
Bocah Indonesia Ini Jadi Mahasiswa Termuda di Universitas Waterloo Kanada
Senin, 5 September 2016[341]
Delima
Buah Bertuah Atasi Lemah Syahwat
Senin, 5 September 2016[251]
Jamarat
Jembatan Khidmat Jutaan Umat
Rabu, 7 September 2016[231]
Idiiih...
Jika Berhubungan Seks Pakai Kantong Kresek
Rabu, 14 September 2016[221]