Selasa, 28 Februari 2017
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Papatah Kolot
Selasa, 7 Mei 2013[889]

USUM ngijih kieu mah sok rada hésé nyumponan kabutuhan hirup téh, dibarengan harga-harga anu nalaktak naék tara daék turun deui, gerendeng Adun tukang és anu keur ngiuhan di halte beus. Mang Yaya ukur bisa mésem, areng anu baseuh kahujanan geus maéhkeun pangharepan manéhna nu jadi tukang patri. Kabayang anak pamajikana di imah anu tangtu keur sabar nungguan napkah tinu jadi salaki. Keur anteng ngalamun, aya mobil alus eureun hareupeun, kacana muka, “Anton!!?”, anu dicalukan ukur ngarérét teu wawuh. Teu pisan maliré, laju asup mobilna ka kantor anu agréng. “Réréncangan Kang?” ceuk tukang baso nu mangkal. “Muhun.” “Tos kekengingan dinten ieu?” laju nanya deui eta tukang baso. “Ah, teu acan.” “Hatur lumayan ieu ti abdi,” ceuk tukang baso. Aya benerna papatah kolot, sadagori pamuntangan caringin ukur teuteupan.* Apoedy Sarah Ihsan - kisuta.com




Lainnya
Fikmin
Jaladri nu Seah
Selasa, 28 Februari 2017
Fikmin
Sugan Jaga
Senin, 27 Februari 2017
HeHeHe...
Sebelum Terlambat
Minggu, 26 Februari 2017
Dongeng Pasosore
Lalakon Bujang Lapuk
Minggu, 26 Februari 2017
Fikmin
Hujan
Minggu, 26 Februari 2017

Terbaru
Pala
Tanaman Rempah Khasiatnya Berlimpah
Selasa, 28 Februari 2017
Fikmin
Jaladri nu Seah
Selasa, 28 Februari 2017
Semangat pagi...
Resep Mempertebal Keimanan
Selasa, 28 Februari 2017
Adriana Irene Macías Hernández
Kepiawaian Kaki Wanita Ini Cetak Rekor Dunia
Selasa, 28 Februari 2017

Terpopuler
Idiiih...
Hai Gadis, Awas Ada Penjambret Celana Dalam
Senin, 30 Januari 2017[630]