Selasa, 30 Agustus 2016
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Papatah Kolot
Selasa, 7 Mei 2013[813]

USUM ngijih kieu mah sok rada hésé nyumponan kabutuhan hirup téh, dibarengan harga-harga anu nalaktak naék tara daék turun deui, gerendeng Adun tukang és anu keur ngiuhan di halte beus. Mang Yaya ukur bisa mésem, areng anu baseuh kahujanan geus maéhkeun pangharepan manéhna nu jadi tukang patri. Kabayang anak pamajikana di imah anu tangtu keur sabar nungguan napkah tinu jadi salaki. Keur anteng ngalamun, aya mobil alus eureun hareupeun, kacana muka, “Anton!!?”, anu dicalukan ukur ngarérét teu wawuh. Teu pisan maliré, laju asup mobilna ka kantor anu agréng. “Réréncangan Kang?” ceuk tukang baso nu mangkal. “Muhun.” “Tos kekengingan dinten ieu?” laju nanya deui eta tukang baso. “Ah, teu acan.” “Hatur lumayan ieu ti abdi,” ceuk tukang baso. Aya benerna papatah kolot, sadagori pamuntangan caringin ukur teuteupan.* Apoedy Sarah Ihsan - kisuta.com




Lainnya
HaHaHa...
Tukang Ojek Pemula
Senin, 29 Agustus 2016
Carpon
Samagaha di Laut Kidul
Senin, 29 Agustus 2016
Fikmin
Cai Asih
Senin, 29 Agustus 2016
HaHaHa...
Makna Ulang Tahun
Minggu, 28 Agustus 2016
HeHeHe...
Tak Tertipu Lagi
Minggu, 28 Agustus 2016

Terbaru
Luzio Poerbonegoro
Sopir Uber Ini Berpenghasilan Rp 100 Juta per Bulan
Senin, 29 Agustus 2016
HaHaHa...
Tukang Ojek Pemula
Senin, 29 Agustus 2016
Carpon
Samagaha di Laut Kidul
Senin, 29 Agustus 2016
Fikmin
Cai Asih
Senin, 29 Agustus 2016

Terpopuler
World Naked Bike Ride Day
Ketika Ratusan Orang Bugil Bersepeda Keliling Kota
Minggu, 31 Juli 2016[349]
Muhammad
Pria Muslim China Ini Berhaji Naik Sepeda 8.150 Kilometer
Selasa, 23 Agustus 2016[320]
Tips Kesehatan
Lima Manfaat Bercinta di Pagi Hari
Sabtu, 30 Juli 2016[255]