Selasa, 26 Juli 2016
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Papatah Kolot
Selasa, 7 Mei 2013 | 20:26 WIB[793]

USUM ngijih kieu mah sok rada hésé nyumponan kabutuhan hirup téh, dibarengan harga-harga anu nalaktak naék tara daék turun deui, gerendeng Adun tukang és anu keur ngiuhan di halte beus. Mang Yaya ukur bisa mésem, areng anu baseuh kahujanan geus maéhkeun pangharepan manéhna nu jadi tukang patri. Kabayang anak pamajikana di imah anu tangtu keur sabar nungguan napkah tinu jadi salaki. Keur anteng ngalamun, aya mobil alus eureun hareupeun, kacana muka, “Anton!!?”, anu dicalukan ukur ngarérét teu wawuh. Teu pisan maliré, laju asup mobilna ka kantor anu agréng. “Réréncangan Kang?” ceuk tukang baso nu mangkal. “Muhun.” “Tos kekengingan dinten ieu?” laju nanya deui eta tukang baso. “Ah, teu acan.” “Hatur lumayan ieu ti abdi,” ceuk tukang baso. Aya benerna papatah kolot, sadagori pamuntangan caringin ukur teuteupan.* Apoedy Sarah Ihsan - kisuta.com




Lainnya
HaHaHa...
Celana Dalam Wanita
Senin, 25 Juli 2016 | 21:35 WIB
Dongeng Pasosore
Boneka Si Mamang
Senin, 25 Juli 2016 | 15:09 WIB
Fikmin
Kalangkang
Senin, 25 Juli 2016 | 10:04 WIB
HeHeHe...
Menantu Tuhan
Minggu, 24 Juli 2016 | 20:33 WIB
Fikmin
Beungeut
Minggu, 24 Juli 2016 | 15:53 WIB

Terbaru
Mulailah Hari Anda dengan Sarapan!
Selasa, 26 Juli 2016 | 05:31 WIB
Semangat pagi...
Bahaya Provokasi
Selasa, 26 Juli 2016 | 05:03 WIB
Tips Kesehatan
Cara Enak Mendongkrak Gairah Seksual
Senin, 25 Juli 2016 | 22:19 WIB
Bernyanyilah, Anda pun tak akan Mendengkur Lagi
Senin, 25 Juli 2016 | 22:03 WIB
HaHaHa...
Celana Dalam Wanita
Senin, 25 Juli 2016 | 21:35 WIB

Terpopuler
Idiiih...
Gadis Cantik Ini Begitu Setia 'Melayani' Pria Tua Kesepian
Kamis, 30 Juni 2016 | 21:24 WIB[637]
Idiiih...
Ikuti 'Anjuran' Presiden, Warga Belarusia Telanjang di Tempat Kerja
Rabu, 29 Juni 2016 | 21:51 WIB[489]
Nyotaimori
Ritual Menikmati Shusi di Atas Tubuh Wanita Telanjang
Rabu, 6 Juli 2016 | 14:51 WIB[423]
North Yungas Road
Jalan Maut Paling Mengerikan di Dunia
Jumat, 8 Juli 2016 | 15:56 WIB[366]
Semangat pagi...
Pelajaran dari Ramadhan
Rabu, 6 Juli 2016 | 05:33 WIB[334]