Sabtu, 27 Agustus 2016
CeriaSastra & Humor

Sajak
Lembur Singkur
Selasa, 18 Juni 2013[434]

di hiji tajug bada magrib manéhna ngarungu

sora wanoja ngaderes alif-lam-ra. Cicika

tingkolényay dina pucuk daun paré

sanggeus péngkolan jalan nanjak ka kuburan

1992

Soni Farid Maulana - kisuta.com




Lainnya
Fikmin
Rendezvous
Sabtu, 27 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Poék
Jumat, 26 Agustus 2016
Fikmin
Nomer Hénpun
Jumat, 26 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Akang-akang nu Melenyun
Kamis, 25 Agustus 2016
Fikmin
Saha Manèh?
Kamis, 25 Agustus 2016

Terbaru
Fikmin
Rendezvous
Sabtu, 27 Agustus 2016
Semangat pagi...
Jalur Mabrur
Sabtu, 27 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Poék
Jumat, 26 Agustus 2016

Terpopuler
World Naked Bike Ride Day
Ketika Ratusan Orang Bugil Bersepeda Keliling Kota
Minggu, 31 Juli 2016[332]
Muhammad
Pria Muslim China Ini Berhaji Naik Sepeda 8.150 Kilometer
Selasa, 23 Agustus 2016[300]
Tips Kesehatan
Lima Manfaat Bercinta di Pagi Hari
Sabtu, 30 Juli 2016[237]