Minggu, 28 Mei 2017Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
Sajak
Lembur Singkur
Selasa, 18 Juni 2013[490]

di hiji tajug bada magrib manéhna ngarungu

sora wanoja ngaderes alif-lam-ra. Cicika

tingkolényay dina pucuk daun paré

sanggeus péngkolan jalan nanjak ka kuburan

1992

Soni Farid Maulana - kisuta.com



Marhaban Ya Ramadan
 
PalaBoo
 
 
Ratu Rajut