Sabtu, 1 Oktober 2016
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Geber-geber Hihid Aing
Minggu, 1 September 2013[916]

KACIDA éndahna dongéng Bu Guru, tadi di pipir kelas. Kitu gerentes Si Cikal. Dongéng budak pahatu. "Jeung dulur kudu silih pikanyaah. Silih senangkeun," saurna. Geber-geber hihid aing, kitu kawihna.

Samulangna ka imah, Si Cikal kakaratak kana lomari. Manggih sababraha lembar duit rébuan, nyelap dina tumpukan baju. Pok ngaharéwos ka adina nu siga langlayeuseun, "Yu, urang mésér arumanis."

Ari balik, geus aya nu ngajega di lawang. Teu cacarita, Si Bungsu dibabuk satakerna, nepi ka ngajurahrohna. Cul baé ditinggalkeun. Kari Si Cikal cumalimba. Ragamang kana raheut dina tarang adina, "Geber... geber... hihid... aing..."* Darpan A Winangun - kisuta.com




Lainnya
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Lalakon Janggot
Jumat, 30 September 2016
Fikmin
Gerentes
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Balukarna
Kamis, 29 September 2016
Fikmin
Anak Pamayang
Kamis, 29 September 2016

Terbaru
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Jumat, 30 September 2016
Dongeng Pasosore
Lalakon Janggot
Jumat, 30 September 2016
Fikmin
Gerentes
Jumat, 30 September 2016
Inspirasi
Sepuluh Perkara Penghalang Doa
Jumat, 30 September 2016
Semangat pagi...
Keajaiban Al-Quran
Jumat, 30 September 2016

Terpopuler
Cendikiawan Suryaatmadja
Bocah Indonesia Ini Jadi Mahasiswa Termuda di Universitas Waterloo Kanada
Senin, 5 September 2016[341]
Delima
Buah Bertuah Atasi Lemah Syahwat
Senin, 5 September 2016[248]
Jamarat
Jembatan Khidmat Jutaan Umat
Rabu, 7 September 2016[230]
Idiiih...
Jika Berhubungan Seks Pakai Kantong Kresek
Rabu, 14 September 2016[218]