Minggu, 28 Agustus 2016
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Geber-geber Hihid Aing
Minggu, 1 September 2013[905]

KACIDA éndahna dongéng Bu Guru, tadi di pipir kelas. Kitu gerentes Si Cikal. Dongéng budak pahatu. "Jeung dulur kudu silih pikanyaah. Silih senangkeun," saurna. Geber-geber hihid aing, kitu kawihna.

Samulangna ka imah, Si Cikal kakaratak kana lomari. Manggih sababraha lembar duit rébuan, nyelap dina tumpukan baju. Pok ngaharéwos ka adina nu siga langlayeuseun, "Yu, urang mésér arumanis."

Ari balik, geus aya nu ngajega di lawang. Teu cacarita, Si Bungsu dibabuk satakerna, nepi ka ngajurahrohna. Cul baé ditinggalkeun. Kari Si Cikal cumalimba. Ragamang kana raheut dina tarang adina, "Geber... geber... hihid... aing..."* Darpan A Winangun - kisuta.com




Lainnya
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Sabtu, 27 Agustus 2016
HeHeHe...
Jual Tangga
Sabtu, 27 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Anggota Déwan Manten
Sabtu, 27 Agustus 2016
Fikmin
Rendezvous
Sabtu, 27 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Poék
Jumat, 26 Agustus 2016

Terbaru
Tips Kesehatan
Bersikap Optimis Dapat Menangkal Berbagai Penyakit
Minggu, 28 Agustus 2016
HaHaHa...
Bosan Pacaran
Sabtu, 27 Agustus 2016
HeHeHe...
Jual Tangga
Sabtu, 27 Agustus 2016
Dongeng Pasosore
Anggota Déwan Manten
Sabtu, 27 Agustus 2016
Fikmin
Rendezvous
Sabtu, 27 Agustus 2016

Terpopuler
World Naked Bike Ride Day
Ketika Ratusan Orang Bugil Bersepeda Keliling Kota
Minggu, 31 Juli 2016[338]
Muhammad
Pria Muslim China Ini Berhaji Naik Sepeda 8.150 Kilometer
Selasa, 23 Agustus 2016[311]
Tips Kesehatan
Lima Manfaat Bercinta di Pagi Hari
Sabtu, 30 Juli 2016[240]