Selasa, 28 Februari 2017
CeriaSastra & Humor

Fikmin
Geber-geber Hihid Aing
Minggu, 1 September 2013[969]

KACIDA éndahna dongéng Bu Guru, tadi di pipir kelas. Kitu gerentes Si Cikal. Dongéng budak pahatu. "Jeung dulur kudu silih pikanyaah. Silih senangkeun," saurna. Geber-geber hihid aing, kitu kawihna.

Samulangna ka imah, Si Cikal kakaratak kana lomari. Manggih sababraha lembar duit rébuan, nyelap dina tumpukan baju. Pok ngaharéwos ka adina nu siga langlayeuseun, "Yu, urang mésér arumanis."

Ari balik, geus aya nu ngajega di lawang. Teu cacarita, Si Bungsu dibabuk satakerna, nepi ka ngajurahrohna. Cul baé ditinggalkeun. Kari Si Cikal cumalimba. Ragamang kana raheut dina tarang adina, "Geber... geber... hihid... aing..."* Darpan A Winangun - kisuta.com




Lainnya
Fikmin
Jaladri nu Seah
Selasa, 28 Februari 2017
Fikmin
Sugan Jaga
Senin, 27 Februari 2017
HeHeHe...
Sebelum Terlambat
Minggu, 26 Februari 2017
Dongeng Pasosore
Lalakon Bujang Lapuk
Minggu, 26 Februari 2017
Fikmin
Hujan
Minggu, 26 Februari 2017

Terbaru
Pala
Tanaman Rempah Khasiatnya Berlimpah
Selasa, 28 Februari 2017
Fikmin
Jaladri nu Seah
Selasa, 28 Februari 2017
Semangat pagi...
Resep Mempertebal Keimanan
Selasa, 28 Februari 2017
Adriana Irene Macías Hernández
Kepiawaian Kaki Wanita Ini Cetak Rekor Dunia
Selasa, 28 Februari 2017

Terpopuler
Idiiih...
Hai Gadis, Awas Ada Penjambret Celana Dalam
Senin, 30 Januari 2017[630]