Sabtu, 21 September 2019Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
Ceuleukeuteuk
Kabéh gé Juru Tilu
Minggu, 28 Juli 2019[123]

KISUTA.com - UM Jépri katotol jalu beuki ka awéwé. Carék nu rahul mah teu nu goréng patut teu nu geulis hayang baé ngasaan. Kabogoh teu sirikna di unggal péngkolan. Teu wareg-wareg sangkilang geus ngasaan pirang-pirang awéwé. Tanteu Évi, pamajikanana, geus bosen mapatahan. Diantep wé da ménta diserahkeun gé teu digugu.

"Heug ku Akang rék diserahkeun lamun geus manggih awéwé yang lain daripada yang lain," ceuk Um Jepri.

Teu didéngé ku Tanteu Évi téh. Nepi ka dina hiji waktu mah Um Jépri boboléh bari nyarita yén cenah geus sakitu lobana awéwé nu dikeureuyeuh ku manéhna teu kapanggih yang lain daripada yang lain téh.

"Na néangan nu kumaha atuh Aa?" tanya Tanteu Évi panasaran.

"Néangan nu pasagi opat, euweuh. Kabéh gé sarua, juru tilu!" *

Fendy Sy. Citrawarga - kisuta.com


TAG TERKAIT