Rabu, 21 November 2018Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
Dongeng PasosoreBasa Mang Aja RagragSenin, 1 Oktober 2018MAKSAKEUN mudik téh lain hayang-hayang teuing pamér. Lain pédah hayang ningalikeun motor anyar. Daék medu lain kitu. Ngan hayang panggih wé jeung dulur katut tatangga di lembur. Sono kacida. Pangpangna hayang panggi... HeHeHe...Tuan, Jangan Terlalu Dalam...Senin, 1 Oktober 2018KISUTA.com - Pada suatu hari ada seorang petani yang harus mengurus soal perjanjian. Hakim desa mengatakan bahwa ia tidak punya waktu untuk menandatangani perjanjian itu, tetapi berjanji akan menandatanganinya besok paginya. Ketika petani itu muncul ... Dongeng PasosoreBasa Tanggal 31Minggu, 23 September 2018NYAAH ka itu ka ieu gé. Ka nu goréng patut, nyaah ku goréng patutna. Ka nu goréng adat, nyaah ku goréng adatna. Moal diayakanan. Teu dipipilih, tara dipipilah. Rék hadé rék goréng tara ng... HaHaHa...Kepalanya EmpukMinggu, 23 September 2018KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra. "Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?" kata si pemijat. "Lho kok tau. Emang apa tandanya?" tanya Sueb. "Ini kepala Bapak sampai empuk begini," jelas si pemijat. "Semprul! Itu bukan k... Dongeng PasosoreAki JenatSenin, 17 September 2018JUMAAH kasorénakeun, 33 taun kalarung… Langit mimiti ngalayung. Aki Jenat can kénéh nyoréndang koja. Teu katangén mun rék miang. Kalah ngalangeu, nyarandé na balé-balé. “Teu... Dongeng PasosoreNu Hayang Dilebok MaungSabtu, 15 September 2018”BUDAK beuki roay. Ku mitoha dibaudan. Ngumbara téh euweuh mundingna!” Mas Sastro humandeuar. Nyarandé lungsé na balé-balé. Teuing ngomong ka saha. Melong kosong kawas nu pondok pangharepan. Geus m&eacu... Dongeng PasosoreMadrajiRabu, 12 September 2018SAHA nu teu bangreung, nénjo Madraji ngajingjing bedog? Sapangeusi lembur apal inya kana adatna, harung gampung tur barangasan. Lila jadi pangeusi Nusakambangan.“Neuleu Si Kasja ngaliwat ka dieu?” sorana gopro.Nu ditanya ukur gideu... Dongeng PasosoreNgaduaRabu, 15 Agustus 2018GEUS lila ngadua téh, ti tujuh taun sanggeus ngahiji. Nepi ka bieu bada Ashar, diitung téh geus méh tilulas taun. Saprak rumah tangga jeung maranéhna, karasa sagala nambahan. Ngadadak jadi jelema beunghar. Beunghar kangeun... HaHaHa...Potongan Sunatnya RapiRabu, 1 Agustus 2018KISUTA.com - Dulu, ketika si Ibro disunat, ada perempuan cantik tetangga Icih nengok. "Di mana anaknya, kok gak ada?" tanyanya. "Di kamar lagi tiduran. Silahkan aja masuk Jeng," jawab Icih. Tak lama, si perempuan keluar kamar sambil bilang: "Wah b... HeHeHe...Tuan, Jangan Terlalu DalamRabu, 1 Agustus 2018KISUTA.com - Pada suatu hari ada seorang petani yang harus mengurus soal perjanjian. Hakim desa mengatakan bahwa ia tidak punya waktu untuk menandatangani perjanjian itu, tetapi berjanji akan menandatanganinya besok paginya. Ketika petani itu muncul ... Dongeng PasosorePaséa jeung KarétaSenin, 30 Juli 2018KISUTA.com - Unggal taun mun rék mudik téh sok riweuh. Tadi mah nepika bedo, mangkaning geus meuli karcis karéta. Nepika tilu kali meuli karcis téh, bet angger teu kabawa kénéh. Dua kali datang ka statsion, n... DongengSi Andoy KaborosotanSenin, 23 Juli 2018BAHEULA, jaman keur budak, mun balik ulin peuting téh sok ngadon saré di masjid. Uing jeung opat babaturan nu sok remen saré di masjid téh. Si Ihdi, si Elom, si Jidin jeung si Andoy. Hiji waktu, ulin téh ngan opatan... FikminSalak nu NyangkalakJumat, 20 Juli 2018HIJI waktu di pasar buah Cinengtet. Bari ngadagoan nu meuli, Mang Sarip jeung Kang Ayot garogonjakan. Silitempas sililedek, malum jongkona paadek atuh nu dijualna oge sarua salak. Keur uplek silitempas, teu kanyahoan aya si eteh nu rancunit ngilikan ... FikminKetan Teu DikalapaanKamis, 19 Juli 2018NGAWAWAAS mangsa nu lawas. Méh kabéh ngébréhan, ngantay na sawangan. Aya pangalaman nu moal leungit tina ingetan. Unggal inget teu weléh nyéréngéh. Ieu kajadian waktu keur diajar ngaji. Ari nu n... HaHaHa...MenularKamis, 19 Juli 2018KISUTA.com - Sueb jadi dukun. Suatu hari datang wanita cantik dan seksi memeriksakan kesehatannya. "Tolong Mbah, kenapa payudara saya terasa keras dan kalau diraba sakit ya...?" katanya. Sueb lalu memeriksa dengan memegang-megang payudara wanita it... HaHaHa...Lelang Istri SimpananMinggu, 1 Juli 2018KISUTA.com - Ada SMS masuk ke HP Sueb, isinya begini: "DIJUAL cepat ISTRI SIMPANAN. Baru pake setahun, kondisi istimewa. Orisinil, warna putih, Knalpot msh sempit, Shockbreaker seempuk sedan baru, Daya isap DOHC. Dobel airbag type 36D. Tangan pertama... Dongeng PasosoreKahadé Ulah Ngadua HatéMinggu, 1 Juli 2018“PAMAJIKAN téh beubeulahan jiwa. Tempat majik dina enggoning ngawelah kahirupan,” saur Apa harita basa kabagéan ngéndong di imah. Ema imut sagédéngeun Apa, bari ngéntépan seureuh lemareun. ... Dongeng PasosoreWewengkon TolMinggu, 24 Juni 2018KISUTA.com - Ngahaja balik ka Bandung téh kana Élf. Najan sok pasesedek gé, resep wé, panumpang sok alakrab kawas kulawarga sorangan mun indit-inditan piknik. Indit ti Kawali téh bada Subuh. Gék wé di... HeHeHe...Si Kikir TergelincirMinggu, 3 Juni 2018KISUTA.com - Salah seorang teman Nasruddin suka sekali mengumpulkan uang banyak-banyak. Karena itu ia cepat sekali menjadi kaya raya namun sangat kikir.   Suatu kali si kikir berjalan-jalan dengan teman-temannya, termasuk Nasruddin. Ketika mel... Dongeng PasosoreBuah IhlasJumat, 25 Mei 2018KEUR ‘tadabur alam” mapay-mapay sisi walungan, Syekh Basyir ngadéngé sora ti peuntas ditu. Kawas nu keur dikir ngawiridkeun “Asmaul Husna”. “Ya hakuk ! Ya hakuk”,“cenah. “Wah salah pisan...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »