Sabtu, 21 September 2019Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
Dongeng PasosoreSalah SasaranKamis, 15 Februari 2018SANGGEUS ngasupkeun mobil ka garasi, kuring muru ka enggon. Gek, diuk hareupeun meja rias tuluy ngaberesihan make up. Sarengsena, kuring pindah kana sofa ngahurungkeun tipi. Ret, kana ranjang aya nu ngulisik. Simbut nyingkab, katembong aya opat suku ... HaHaHa...Makna Ulang TahunRabu, 14 Februari 2018KISUTA.com - Makna ulang tahun bagi suami-istri menurut Prof. Sueb, seorang Istri senantiasa ingin selalu diingat hari ulang tahunnya, tanpa perlu diingat berapa usianya. Sedangkan para suami justru selalu ingat usia istrinya, tanpa ingat hari ulang ... Dongeng PasosoreJubah GoniRabu, 14 Februari 2018PENDOPO Kadaton, heurin ku para inohong Nagri Aisénodné. Hémpak merbayaksa, nganti Ingkang Prabu, Raja Imron Al-Manar. Nu dianti jebul ti pipir, dipirig ku gending kebo jiro. Gék dina korsi gading gilang kancana. Pok ngand... FikminRéngkakSenin, 12 Februari 2018“GEUS tong dipikiran, lain rejekina. Nyarék sotéh bawaning ku nyaah. Teu srek Ema mah ka jelema éta téh!” Anteng ngalemar. Teu nolih ka nu sahing-hingeun ceurik.“Jung geura ka sanggar, geus ditarungguan!&... Dongeng PasosoreSaangkot jeung TérorisMinggu, 11 Februari 2018SEBEL! Sebel kabina-bina, mani asa parat kana elak-elakan. Sabenerna mah keuheul kétang, naha bet aya kénéh mangkeluk kawas kitu. Ngan dipikir ka peutingnakeun, dilenyepan bari ngareureuhkeun capé, jigana ieu jelema t&eacu... HaHaHa...Nemu SialSabtu, 10 Februari 2018KISUTA.com - Pulang dari luar kota, Sueb bermuka kecut. "Ada apa Kang keliatannya jelek banget..!" tanya Icih. "Akang kesal. Tadi di bus nemu uang Rp 2 juta. Pas mau diambil, ada seorang penumpang lain melihatnya. Jadi kepaksa uang itu dibagi dua,"... Dongeng PasosoreKacang NiniSabtu, 10 Februari 2018BASA dititah nganteuran sangu ka imah Nini Jumi ku indungna, bari nungguan rantang kosong pangbalikanana, si Jay diuk di rohangan tepas bari uncang-uncang anggé. Teu lila, Nini Jumi kaluar bari mawa gelas nu eusina cai ntéh. Sor, disoro... HaHaHa...Surat TolakJumat, 9 Februari 2018KISUTA.com - Suatu hari Sueb menerima surat dari Euis, pacar selingkuhannya. Isinya begini, "Kang Sueb, maaf jangan marah ya. Meski Euis sangat sayang sama Akang, namun Euis gak bisa meneruskan hubungan kita. Di keluarga Euis sudah ada kebiasaan seja... FikminSocaJumat, 9 Februari 2018AMPIR tengah wengi. Papayun-payun bari ukur pateuteup sakedap. Imut gé teu patos lepas. Asa isin atuda. Seueur pisan nu hoyong dikedalkeun, tapi sieun salira kaabotan. Apan abdi mah sanés sasaha. Ukur jalmi nu unggal dinten nelek-nelek ... Dongeng PasosoreHaréwos ti KalanggenganKamis, 8 Februari 2018HUJAN ngaririncik ti soré mula. Angin suar-séor, sorana jiga suling, ngoyagkeun tatangkalan. Rada peuting hujan ngagebrét. "Émut, Kang!" sora awéwé melas-melis ti hiji imah bari nyenyekel seureuh beureum. War... HaHaHa...Akibat CemburuRabu, 7 Februari 2018KISUTA.com - Meski Icih sudah resmi menjadi istrinya dan berjanji akan setia sehidup semati, ternyata sipat cemburu Sueb tidak pernah surut. Bahkan makin menjadi-jadi. Siapa saja lelaki yang datang ke rumahnya, mata Sueb langsung mendelik menyelidik.... FikminTrotoarSelasa, 6 Februari 2018“TEMPO di hareup, motor lalar-liwat, tingkalacat luhureun trotoar, isuk-isuk jalma geus silih badug ngudag dunya...” Ceuk Robét bari gék diuk. Doglas ukur nyéréngéh, tuluy mukaan koran urut. Kelepus udud... Dongeng PasosoreCénangSenin, 5 Februari 2018BARI nyabunan piring, Nyi Kénoh nyarita humandeuar:“Sarusah...baringung....salaki engké datang...”Nyi Ursih nu bareng kukumbah di tampian, gancang ngéngklokan:“Hih, naha sarusah? Naha baringung? Kudu atoh salaki... HaHaHa...Kamar 69Sabtu, 3 Februari 2018KISUTA.com - Malam Minggu Sueb menginap di sebuah hotel berbintang. Saat check in, tanpa sengaja Sueb menyikut dada seorang wanita muda yang seksi. Dengan muka merah, Sueb memohon maaf.   "Saya yakin, jika hati dan perasaan Anda selembut dada ... Dongeng PasosoreJurus Pamungkas Si BuntungSabtu, 3 Februari 2018GEREWEK beuheung Andi kacerek ku dua leungeun Babah Cha Meuh ti tukang. Edas pisan, leungeun kenca Andi ngagaramang kana salah sahiji ramo Si Babah. Leungeun katuhuna nyasar ka handapeun beuteung, awakna nyentok ka handap disakalikeun. Atuh puguh we,... HaHaHa...Di BioskopJumat, 2 Februari 2018KISUTA.com - Malam Minggu, Sueb dan Icih nonton film dewasa di teater 21. Saat panas-panasnya adegan ranjang, Icih berbisik kepada Sueb.   "Kang, pria di sebelahku memegang-megang 'anunya', gimana nih Kang...!!! kata Icih.   "Ud... HaHaHa...Berdua Gelap-gelapan di KamarSelasa, 30 Januari 2018KISUTA.com - Sueb baru saja pulang dari saba kota. Saat malam tiba, Sueb seperti sudah tak sabar, mengajak Icih masuk ke kamar. "Icihku sayang, kita masuk ke kamar yuk, Akang sudah enggak sabar nih..." kata Sueb merajuk. "Baik, Kang Sueb sayang," j... HaHaHa...Yang Kenyal yang MengganjalSenin, 29 Januari 2018KISUTA.com - Suatu malam Sueb naik angkot ke Lembang. Di tengah perjalanan, naik ibu muda bertubuh seksi dengan anaknya yang masih kecil. Karena penuh, ia duduk berhimpitan di sebelah Sueb. Saat sopir mengerem angkotnya di satu kelokan, tiba-tiba "de... Dongeng PasosoreBagongSenin, 29 Januari 2018TEU nyalahan omongan Abah téh. Di lebah léngkob nu baheula disebut Monas, kaciri jarapah keur anteng ngagayem pucuk sengon. Di punclut munara, nu emasna geus diganti ku hulu rokét, orangutan kakalacatan. Zébra pating arang... Dongeng PasosoreIteuk WulungMinggu, 28 Januari 2018LEUMPANGNA satengah digusur. Ti léngkah ka léngkah, antaré naker. Paromanna nembrakkeun kacapé. Campuh jeung mangpirang rasa nu ngagolak lebah dada. Peurih, ngadéngé pangusir ti unggal panto. Padahal, ngan r&...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »