Sabtu, 21 September 2019Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
FikminSalempay KayasMinggu, 28 Januari 2018ISUK-ISUK, buruan cangra, haté cangra. Saged. “Tos di payun,” BBM-na. Gura-giru. “Calik heula, Lis!” Seblak. Tara-tara, Abah megatan. Paromanna seurieus. “Aya naon, nya?” ceuk haté. “Lis…... HaHaHa...Terompet ArabSabtu, 27 Januari 2018KISUTA.com - Nyai, gadis desa menjerit saat melihat "burung" Sueb yang sedang mandi bugil di sungai. "Tenang Nyai, ini kaktus Arab. Bisa mekar kalau dielus-elus oleh perempuan," kata Sueb gombal.   Kena rayu, Nyai pun mengelusnya. Ternyata mem... FikminKotaSabtu, 27 Januari 2018KOTA. Ngaregéh. Diringkangkeun beurang. Bareng jeung hégak bulldozer. Backhoe. Mangpirang popongkol. Ngaranggeum langit jeung matapoé. Imah-imah kardus. Bédéng-bédéng teriplék. Gowok kontrakan. ... HaHaHa...Penumpang MabukJumat, 26 Januari 2018KISUTA.com - Sueb jadi sopir taksi. Satu malam ada tiga pemuda mabuk berat naik taksinya. Timbul dalam benak Sueb untuk mengerjainya. Ia segera menghidupkan mesin mobilnya, memainkan gas sebentar lalu mematikannya.   "Okay Bos udah nyampe di t... Dongeng PasosorePorosot GogJumat, 26 Januari 2018NGUSIR karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak sisi leuwi. Paranti nguseup sasari. Sorangan. Panas poé éréng-é... HaHaHa...KH David BeckamKamis, 25 Januari 2018KISUTA.com - Sueb mendapat tugas mendadak dari sang bos. "Eb, tolong buat spanduk selamat datang untuk menyambut kedatangan David Beckham," perintah sang bos. "Iya Pak," jawab Sueb. "Harus selesai besok ya!" "Iya Pak, insya Allah besok selesai." ... FikminGurat BatuKamis, 25 Januari 2018"KUDU bérés isukan! Présentasina pagéto apan," pokna. Teu robah wirahma. Angger teugeug. Géhél. Kahayang téh saeutik atuh méré budi. Ulah jamedud waé. Rét, kana bros batu di... HaHaHa...Tukang Ojek PengkolanRabu, 24 Januari 2018KISUTA.com - Ibro jadi tukang ojek. Satu malam, seorang ibu minta diantar ke satu tempat . “Ayo jalan aja dulu, nanti saya tunjukkan,” kata si Ibu. Ternyata, tempat yang dituju sangat jauh. Setelah sampai di tujuan, si Ibu bayar Rp 25.00... Dongeng PasosoreNgajual SumurRabu, 24 Januari 2018NASRUDDIN jeneng hakim di Karajaan Pérsia. Teu salah raja Persia milih Nasruddin jadi hakim teh. Nasruddin kaceluk hakim anu adil jeung wijaksana. Taya saurang oge nu boga perkara ngarasa kuciwa. Sakali mangsa aya dua urang lalaki anu ngadep ... HaHaHa...Pejantan TangguhSelasa, 23 Januari 2018KISUTA.com - Sueb dan Icih berkunjung ke peternakan sapi. "Sapi jantan ini sangat perkasa. Ia mampu mengawini sapi betina sampai 5 kali sehari..!" kata pemilik peternakan. "Denger tuh Kang, sapi aja bisa kuat sampai 5 kali," bisik Icih seolah ngeled... Dongeng PasosoreBuah IhlasSelasa, 23 Januari 2018KEUR ‘tadabur alam” mapay-mapay sisi walungan, Syekh Basyir ngadéngé sora ti peuntas ditu. Kawas nu keur dikir ngawiridkeun “Asmaul Husna”. “Ya hakuk ! Ya hakuk”, “cenah. “Wah salah pisa... HaHaHa...Tips "ML" yang Baik dan MenyenangkanSenin, 22 Januari 2018KISUTA.com - Pertama harus diingat bahwa, ML itu bikin cape, berkeringat dan nafas ngos-ngosan. ML tidak bisa dilakukan sendiri, harus berpasangan (bisa 2 atau lebih).   Agar berjalan lancar sesuai harapan, carilah pasangan yang bisa diajak ko... FikminSasabSenin, 22 Januari 2018“NUHUN tos kersa sumping,” pok téh. Manéhna imut leleb, “No worries!” témbalna. Dikaos kaki hideung nepi ka puhu pingping, disapatu boot panjang. Erok pungsat meueusan. Ka luhurna sweater, beuheungna buni ... FikminLebah Sampalan TresnaSabtu, 20 Januari 2018LANGIT nu ngagibegkeun cangra tina kujurna, ngajajap mangsa manggihan sareupna. Dina undakan nu nyidem purwana mangsa, urang nataan sarwaning guligah nu galecok ti anggalna keneh. "Kang..aya naon dina soca abdi, dugika manah akang kelirna janten bula... HaHaHa...Malam Minggu MenggebuJumat, 19 Januari 2018KISUTA.com - Malam Minggu Ibro nelepon pacarnya: "Hallo Say. Kamu lagi apa...?" "Oh...Aa. Aku lagi diem mikirin Aa. Di rumah gak ada orang...!" Dapat jawaban begitu, gak peduli hujan lebat mengguyur, Ibro langsung ngacir menuju rumah sang pacar. S... Dongeng PasosoreBéo ButakJumat, 19 Januari 2018“DUH manusa mana teungteuingeun teuing. Teu aya rasrasan.......” hiji manuk béo melas-melis.Nyeungceurikan nasib. Geus tilu poé tilu peuting dikerem dina kurung. Dikurubungan lawon hideung. Disingkurkeun di juru warung nu ra... FikminKareueusKamis, 18 Januari 2018NIKREUH. Kareueus disangkéh pageuh. Leuseuh. Sapanjang torotoar. Aya jerit tina peujit nu peurih. Ras, piwejang nu jadi akina. "Kahadé Sujang, kudu salawasna inget kana amalan kulhu." Lisanna laju norolang. Saparat-parat jalan. Lebah ge... HaHaHa...Untung Gak Pake Celana DalamSelasa, 16 Januari 2018KISUTA.com - Pulang dari kota, Icih cerita ke Sueb. "Kang tadi di angkot ada cowok ABG yang duduk di depan Nyai ngeliatin terus ke Nyai lho..," kata Icih.   Liat dandanan Icih yang pake rok mini, Sueb langsung nebak. "Akang yakin, cowok ABG it... HaHaHa...Gak Pake CelanaSenin, 15 Januari 2018KISUTA.com - Sueb jadi kondektur bus. Suatu hari ada seorang nenek minta turun dan membayar Rp 500. "Kurang Nek uangnya," kata Sueb. "Kurang gimana? Tadi ada anak turun bayar 1.500, terus ada lagi anak turun malah hanya bayar 1000,",jawab si Nenek.... FikminSuwungSenin, 15 Januari 2018"KAULA di dieu. Aya jeung anjeun. Malah leuwih deukeut tibatan rénghap nu bieu dikaluarkeun." Luak-lieuk. Tuluy ngeunteung. "Ah, abdi keukeuh teu tiasa ningali, Gusti." Ngudupruk. Ngagukguk. Aya kanyeri nu beuki lila beuki karasa. Ngajerit. T...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »