Kamis, 14 November 2019Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
HaHaHa...Janji CagubSenin, 11 Desember 2017KISUTA.com - Sueb, calon gubernur (Cagub) nomor urut tiga melakukan kampanye di daerah yang belum dikenalnya. "Saya berjanji kalau saya terpilih nanti, saya akan membangun jembatan di daerah sini," kata Sueb dari atas podium. "Tapi Pak, di desa kami... Dongeng PasosoreAnak JadahSenin, 11 Desember 2017GEUS teu anéh narima panghina. "Entong daék ulin jeung si éta, sok mawa sial!" remen ngadéngé indung-indungna babaturan nyarék. Unggal aya riungan, ngadadak bubar mun disampeurkeun. Naon dosa téh? Indu... FikminManéhSabtu, 9 Desember 2017SUMPAH, sing daék demi! Resep kénéh ngabandungan lalakon baheula. Nu pajar ceuk manéh, tinggaleun jaman. Karasana ku uing, tingtrim! “Urang, nu kudu ngudag jaman. Kudu obah! Jiga tuma. Luncat ka ditu-luncat ka dieu.... HaHaHa...Rebutan AnakSabtu, 9 Desember 2017KISUTA.com - Sueb dan Icih terlibat pertengkaran hebat. Saking hebatnya bertengkar, mereka nyaris bercerai. Karena tak ada harta yang bisa diperebutkan, akhirnya mereka pun berebut Ibro, anak tunggal mereka. Icih merasa paling berhak karena ia yang m... HaHaHa...Khasiat CiumanJumat, 8 Desember 2017KISUTA.com - Di taman kota, Icih bermanjaan ke Prof. Sueb, suaminya. "Kang, aduh leher Nyai sakit!" kata Icih. Leher Icih pun diciumnya mesra."Gimana masih sakit?" tanya Sueb."Nggak sakit lagi Kang."Sesaat kemudian, Icih mengeluh sakit leher. Sueb se... FikminRanjangJumat, 8 Desember 2017PEUTING terus ngahégak ka puseurna. Manéhna. Angger diuk ‘na biwir ranjang. Ranjang nu can robah rurub kulambuna. Ranjang nu can kungsi kasaba rungrumna. Ranjang nu sepréna pulas bodas. Pikeun harepanna nu reuntas. “T... Dongeng PasosoreNu KalamotKamis, 7 Desember 2017NGUSIR karungsing, nyieuhkeun bangbaluh pikir. Ngadon nguseup di walungan landeuheun lembur. Indit bada lohor. Gék wé diuk na batu démprak sisi leuwi. Paranti nguseup sasari. Sorangan. Panas poé éréng-é... FikminTambunanRabu, 6 Desember 2017GEUS rék magrib. Barudak ting beretek muru masigit. Leungeunna rébo ku Qur’an jeung sarung poléng nu keukeuh can disarungkeun. Dalah kopéah gé kadar nyéngclé, can mebes bener. Tempat abdas m&eacu... HaHaHa...Kepalanya EmpukSenin, 4 Desember 2017KISUTA.com - Tidak enak badan, Sueb dipijat oleh tunanetra."Waduh Bapak sepertinya stess berat ya..?" kata si pemijat."Lho kok tau. Emang apa tandanya?" tanya Sueb."Ini kepala Bapak sampai empuk begini," jelas si pemijat."Semprul! Itu bukan kepala ta... FikminKalangkangSenin, 4 Desember 2017BRAY. Panto kamar dibuka. Dipapag imut maneuh manéhna. Nu lawas teu walakaya. Ngabayakyak luhur ranjang. Sepa. Tapi kalangkang bugang guyang getih. Lana kagambar dina paromanna. “Ka mana Juragan Istri?” Pokna. Peura. “Tos ang... Dongeng PasosoreBasa Tanggal 31Sabtu, 2 Desember 2017NYAAH ka itu ka ieu gé. Ka nu goréng patut, nyaah ku goréng patutna. Ka nu goréng adat, nyaah ku goréng adatna. Moal diayakanan. Teu dipipilih, tara dipipilah. Rék hadé rék goréng tara ng... FikminBeungeutSabtu, 2 Desember 2017MUN wenang, hayang tukeur tambah ieu beungeut. Laju ngaganti ngaran. Mun bisa nawar, bapa uing lain anjeunna. Duh, Gusti! Di mana uing kudu nyumput? Teu kaop ngaringkang, dikukuntit. Diudag-udag. Diseleksek! Saréngkak saparipolah jadi sorotan.... HaHaHa...Kutilang Kau!Sabtu, 2 Desember 2017KISUTA.com - Suatu hari, Kosim tetangga Sueb, mengendarai motor bututnya sambil membawa perkutut ke pasar burung. Namun, di tengah jalan ia diberhentikan polisi. "Mana Sim...?" tanya polisi. Kosim bingung kok polisi tahu nama dia. Ia menjawab: "Ke ... HaHaHa...Mandi WajibKamis, 30 November 2017KISUTA.com - Sueb mendadak jadi ustadz. Dalam sebuah pengajian ibu-ibu, Ustadz Sueb didaulat memberikan tausyiah. Sebelum pengajian ditutup, Ustadz Sueb memberikan kesempatan untuk bertanya, dan tampak dua ibu muda, Nunun dan Nenen mengacungkan tanga... FikminLinuKamis, 30 November 2017ENYA, lain cinta nu jadi lantaran.Tuh, luareun jandela! Sagala nu teu dipibanda, ngaleuya. Nu héjo carulang. Nu konéng ponténg. Teu mokaha. Nu kitu, nu kieu, aya pamrihna. Pék tengetan. Talingakeun naon gunana. Tingali deu... HaHaHa...Rayuan Maut Mahasiswi SeksiRabu, 29 November 2017KISUTA.com - Saat Prof Sueb jadi dosen pembimbing, ia dirayu seorang mahasiswi seksi yang terancam gagal ujian."Pak, saya bersedia melakukan apapun juga agar lulus ujian..." ujarnya sambil mencolek genit dan mendekat ke arah Sueb.Dengan lembut, Sueb ... FikminNu KeketrokRabu, 29 November 2017NGALUNGSAR dina rerembet keueung. Katambias. Dina sagara tineung. Miangen. Nahun. Basa mukakeun hordéng. Haté lumenyap. Manéhna kabireungeuh keur nungtun budak. Teuing incuna! Manéhna ngarérétan bangku panjan... HaHaHa..."Anu" Bengkak, Dukun NgakakSelasa, 28 November 2017KISUTA.com - Jika dilihat dari fisiknya, Sueb sebenarnya seorang lelaki idaman wanita. Badannya tinggi, tegap, kulitnya putih, hidungnya mancung, dan dadanya bidang (berbulu lagi). Pokoknya, membuat ewes-ewes bablas banyune setiap perempuan.   ... HeHeHe...Bukan Bayi BiasaSenin, 27 November 2017KISUTA.com - Pada suatu hari istri Nasruddin jatuh sakit dan tak lama kemudian meninggal dunia. Tiga bulan setelah itu, Nasruddin pun kawin lagi dengan seorang janda.   Sebulan kemudian setelah Nasrudin kawin lagi, istrinya yang baru melahirk... Dongeng PasosoreGambar na PalangkakanSenin, 27 November 2017NYI Rukami jadi ka Ki Ihan. Béntang Kampung Legok Baok nu bahénol nérkom téh bet daék geuning dikawin ku pamuda bengal. Heueuh, sakampung mah geus arapaleun mun Ki Ihan téh satengah jéger. Gawén...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »