Sabtu, 21 September 2019Tentang Kami|Kontak Kami
CeriaSastra & Humor
HaHaHa...Rok KejepitSabtu, 25 November 2017KISUTA.com - Pulang nonton bioskop, kedua mata Sueb lebam. "Kang kenapa matanya seperti habis kena tonjok?" tanya Icih, istrinya. "Akibat antri beli karcis Nyi," jawab Sueb. "Antri kok kena mata?" Icih penasaran. "Iya waktu sedang antri, Akang lih... HaHaHa...Gairah yang HilangSenin, 20 November 2017KISUTA.com - Merasa ada masalah dengan birahinya, Sueb konsultasi ke dokter. "Napsu saya selalu hilang setiap kali berduaan di kamar dengan istri saya," jelas Sueb.   "OK tunggu di luar, sekarang istri Anda suruh masuk," kata dokter.   ... FikminAphroditeSenin, 13 November 2017MANGSA ngarambat, mangsa laju ngaliwat. Kuring keur inget ka harita. Basa halodo elat ngurunyungna. Medar deui lalakon lawas. Mireng galindengna, "Langit reueuk, gumulung méga mendung pihujaneun, geus samistina urang sabar nungguan poyan." Din... HaHaHa...Bosan PacaranSelasa, 7 November 2017KISUTA.com - Sebetulnya Sueb sudah bosan pacaran dengan Icih. Tapi, untuk memutuskan hubungan mereka, ia belum punya alasan. Suatu hari, ide itu datang juga. Dalam perjalanan pulang habis pacaran, Sueb bertanya kepada Icih."Sayang, jika tiba-tiba kit... Dongeng PasosoreHayang Jadi Nu KaduaSelasa, 7 November 2017KAHARIWANG nu salila ieu dipikahariwang bet kasorang. Kedal ogé paménta indung si cikal. “Ayeuna mah Ibu hoyong janten nu kadua,” pokna daria naker. “Hoyong Ibu gé langkung diperhatoskeun ku Bapa. Langkung dipik... Dongeng PasosoreBulan nu NaningJumat, 3 November 2017BASA ka Bandung, Naning nyempetkeun meuli bulan, sarébueun. Isukna, dibikeun ka Si Aa. Embungeun. Dibikeun ka Si Akang. Embungeun. Ka lalaki séjén. Sarua embungan. Sugan bulanna kudu dipecéhan heula? Bulan, ku Naning disik... HaHaHa...Bro-JekJumat, 3 November 2017KISUTA.com - Ibro jadi tukang ojek. Satu malam, seorang ibu minta diantar ke satu tempat . “Ayo jalan aja dulu, nanti saya tunjukkan,” kata si Ibu.Ternyata, tempat yang dituju sangat jauh. Setelah sampai di tujuan, si Ibu bayar Rp 25.000.... FikminLautzeJumat, 3 November 2017MANGPRÉT, sakalumpat-lampét. Nu ngudag beuki deukeut. Reg, hareupeun wangunan. Nyalingker. Ngahékok, deukeut sumur. Jekuk! Bangkieung. Gubrag! Teu walakaya.“Saha manéh...? Pasti teroris!” Nu jangkung gedé... Dongeng PasosoreMulangSenin, 9 Oktober 2017NANGTUNG di dieu. Asa nangtung tujuh likur taun kalarung. Basa ninggalkeun lembur. Ninggalkeun manéhna jeung orok dina aisan. “Geura lunta, Kang, saacan padanandasa...” Harita. Leungeun tacan cacap mergasa sakur nu ngaduruk Apa hir... FikminHujanSenin, 9 Oktober 2017HUJAN émprak dina kenténg. Tingkocéak muru talang. Ngagalantang dina pancuran. Maloncor tina sela-sela hateup. Luncat kana kaca jandéla. Maruntang. Lila-lila ronghok. Sing géréwék ngagentraan. “H... Dongeng PasosoreBasa HP KautahkeunMinggu, 1 Oktober 2017KATINGGALEUN karéta, kapaksa mudik téh kana élf. Pajejel. Diuk saukur ngantelkeun tunggir. Euweuh nu genaheun, kilangbara tumaninah. Suku asa kaparékos. Irung pinuh ku rupaning aambeuan. Ceuli metet ku rupa-rupa sora. Mudi... FikminKareueusMinggu, 1 Oktober 2017NIKREUH. Kareueus disangkéh pageuh. Leuseuh. Sapanjang torotoar. Aya jerit tina peujit nu peurih. Ras, piwejang nu jadi akina. "Kahadé Sujang, kudu salawasna inget kana amalan kulhu." Lisanna laju norolang. Saparat-parat jalan. Lebah ge... FikminRanda MidangMinggu, 24 September 2017AWAKNA teu pati jangkung, moal ngaleuwihan jangkungna pager awi hareupeun buruan. Najan loba kembang nu alus jeung seungit di sabudeurna, teu matak jadi leutik haté. Cukup ngarasa sugema geus jadi pamager sari. Mangsa ligar , teu saeutik kukup... FikminJalan KipayahMinggu, 17 September 2017"SALIB!" Teteg. Sakecap nu kedal tina lisanna. "Tadi peuting dibawana, geus didakwa," réang sora-sora pating jorowok. "Pilatus mah embung katempuhan," diémbohan ku nu nyelengkeung.Mingkin deukeut, mingkin atra. Lalaki ti Nazarét ... Dongeng PasosoreHidirSenin, 11 September 2017KEUR wirid, réngsé tahajud, aya nu keketrok. Nyampak aki-aki kundang iteuk na lawang panto. Séréngéhna ningtrimkeun ati. Ras ka dongéng ajengan. Mun keur meunang karerepet, ka jelema soleh mah sok datang Nabi... FikminLayonSenin, 11 September 2017KARMA. Angger nyegruk. Pageuh ngarangkul layon indungna. Kenténg molongo. Suhunan ngaharelob. Bilik bolongor. Sarta salambar haté nu tobros. Jadi isarah lawas saniskara lalakon. Sedeng saluareun imahna. Lana tunggon. Mangpirang congo be... Dongeng PasosoreDarajatKamis, 7 September 2017MOBIL aleut-aleutan, dibarung sirineu ngahéang nyingraykeun mobil séjén. Patalimarga ngarandeg sakedapan. Pangagung rék ngaliwat. Méngkol lebah gerbang pasantrén. Aleutan mobil parkir di buruan masigit. Pucun... Dongeng PasosoreNyiramSelasa, 5 September 2017AYA ku anèh pamènta Si Agnes, pamajikan kuring nu keur kakandungan opat bulan. Batur mah nyiram tèh hayang dahar nu haseum-haseum, ieu mah ngadon hayang kuring salaku salakina dicangkalak ku pulisi ngarah dibui. Malah mun seug te... FikminBéakeun LangitSelasa, 5 September 2017TIPEPEREKET nahan héabna mangsa. Teuing puluhan teuing ratusan kali. Haben pundah-pindah. Teu weléh aya nu nyingkahkeun. Da saingetna ogé, uingah jeung Si Ema. Tapi nyaaheun pisan. Basa nanyakeun asal lembur. Kalah rambisak. Da E... Dongeng PasosoreDigégél AnjingKamis, 31 Agustus 2017“EULEUH.. Abaaah, ku naon cingked?” si Ambu tuturubun tina téras muru kuring nu ingkud-ingkudan.“Digégél anjing bieu di pasir. Getihan tuh,” cekéng bari nyinglidkeun pangsi.“Uluuuh, enya wa&ea...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »